divendres, 19 de novembre del 2010

Preproducció de Dibuixos Animats


A principis d'aquesta setmana vaig assistir a un curs organitzat per l'APIV (Associació d'Il·lustradors Professionals de València) anomenat "Preproducció de Dibuixos Animats". El profe va ser Aitor Herrero Larrunbide.
Vam estudiar quins són els passos per a la prepoducció d'una pal·lícula d'animació, des que s'escriu el guió fins que l'animador comença la seua tasca. Preparació dels personatges, story-board, fulls de model... Creàrem, a partir d'un guió fictici per a una sèrie de TV, tota la prepoducció necessària emulant un estudi professional.
Tenint en compte la curta durada del curs, ha estat un xicotet tast a totes les fases de la prepoducció de les animacions. Per a mi, i crec que per a altres companys del curs, que ens movem als camps de la il·lustració, el còmic i el disseny gràfic, ha suposat una obertura e camp de visió interessantíssima. He flipat moltíssim amb les formes de procedir, les estratègies usades i els condiconants que imposen les imatges en moviment. Crec que influïrà de manera determinant sobre el meu llapis, encara que el dibuix segueixca parat, que no és lo mateix que estàtic ( aquesta és la diferència fonamental sobre la que he estat pensant estos dies).




2 comentaris:

  1. Estuvo genial, la verdad. A mí también me está influyendo mucho a la hora de dibujar.
    Lo que me confirma que de vez en cuando hay que asistir a talleres, para reciclarse, animarse a dibujar más, mejor y diferente.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  2. Això és Veronica, millor i diferent! Una abraçada!

    ResponElimina