dilluns, 18 d’octubre de 2010

Que fer amb els bolets: 1) Sopa de bolets



Aiii... que en farem de tants bolets?
El diumenge al matí anàrem cap a la Serralada Litoral a espigolar entre pins i alzines. No hi havia gran cosa, però encara tornàrem a casa amb una cistelleta plena; llanegues, apagallums, algun rovelló, un cep i unes precioses TROMPETES DE LA MORT. Com que a aquests cal afegir els que vàrem agarrar el dimarts a Sant Llorenç, hem omplert 3 carmanyoles. 
I ara, com cuinarem tot aquest allau de fongs??
Amistats i família opinaren:
- Heu de fer una sopa amb tots els bolets barrejats!- Deien per ací.
-Barrejar els bolets és sacrilegi!! No podem tractar totes les espècies de la mateixa manera! Opinaven per allà.
-Per que no fas una paella de bolets?
Recorde que una vegada Astèrix i Obèlix tinguéren el mateix problema. Problemàtica transnacional, pareix.


Per sort, la collita ha estat llarga i podem cuinar-los de diferents maneres per a deixar content a tot lo món!

Començarem fent-li cas a Obèlix, que creem que és persona de bon gust en qüestions de taula!
Vos presentem la SOPA AMB BOLETS DE SANT LLORENÇ, recepta de Rosa Serret. Boníssima!!!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada